Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica El Servei Local d’Ocupació de la Roca serà present a la 10a Fira Guia’t
El Servei Local d’Ocupació de la Roca serà present a la 10a Fira Guia’t

La Fira tindrà lloc del 9 a l’11 d’abril a Granollers i oferirà als visitants orientació i assessorament en matèria educativa, formativa i laboral.

La nau Dents de Serra de Roca Umbert, a Granollers, serà la seu els dies 9, 10 i 11 d’abril de la desena edició de la Fira Guia’t, organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona; i on es mostrarà als assistents tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental.

La Roca del Vallès serà present a la Fira a través de la participació del Servei Local d’Ocupació (SLO), que el dimecres 10 d’abril acollirà els centres educatius de la vila que prenguin part del projecte.

Durant els tres dies de la Fira Guia’t, els visitants podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estands. A més, també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona.

Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dimecres 10 d'abril està pensada per a un públic més gran. Aquest dia, a part de poder fer una visita guiada, també es podrà assistir a una xerrada que aclarirà tots els possibles dubtes que tinguin les famílies. Tota la informació i el programa d’activitats es pot consultar a través del següent enllaç.

La Fira Guia’t és un projecte sorgit de la voluntat de la Xarxa Transició Educació Treball que coordina el Consell Comarcal del Vallès Oriental i està formada pels ajuntaments de la Roca del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, Granollers, La Garriga, La Llagosta, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera; les entitats supramunicipals Mancomunitat de la Vall del Tenes i el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els agents socials del Vallès Oriental, Comissions Obreres - CCOO - i la Unió General de Treballadors - UGT -, i el suport de Diputació de Barcelona.