Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Afectacions al trànsit per la 26a Mitja Marató
Afectacions al trànsit per la 26a Mitja Marató

En el marc de la celebració, aquest diumenge 24 de març, de la 26a Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca es duran a terme diverses afectacions i restriccions de trànsit per tal de garantir la seguretat de tots els participants i del conjunt dels veïns i veïnes.

 

  1. Restricció de determinades zones d’estacionaments i de trànsit, a partir de les 07 h., als carrers Catalunya i Rambla Mestre Jaume Torrents.
  2. Fins a les 14 h., aproximadament, anul·lació de les parades de transport urbà al centre del municipi; essent l’única operativa la del carrer Anselm Clavé.
  3. Als usuaris dels  pàrquings  dels dos carrers afectats per les restriccions de pas es recomana que treguin els seus vehicles el dia abans (dissabte 23 de març), en cas de voler fer-lo servir el diumenge al matí
  4. La circulació al barri de la Pineda quedarà restringida al llarg del matí de diumenge 24 de març a causa del pas de la cursa.
  5. Els vials amb accés al carrer Catalunya i la Rambla Mestre Jaume Torrents tindran restriccions de pas al llarg del matí de diumenge, fins a les 14 h. aproximadament.
  6. Aquestes restriccions ja estan senyalitzades per part de la Policia Local.

 

L'Ajuntament de la Roca del Vallès agraeix la col·laboració veïnal en aquestes actuacions i recorda que tota la informació sobre la prova es pot consultar a través del següent enllaç.