Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana La Regidoria de Participació Ciutadana ofereix una nova sessió de formació dirigida a les entitats del municipi
La Regidoria de Participació Ciutadana ofereix una nova sessió de formació dirigida a les entitats del municipi

El taller ‘Comunicació 2.0’ tindrà lloc el 30 de març i per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L’Ajuntament de la Roca del Vallès té fixada com una de les seves prioritats dotar les entitats locals d’eines i recursos de primer nivell encaminades a reforçar, potenciar i garantir la tasca associativa que duen a terme diàriament a la vila. Aquesta línia d’acció, desenvolupada des de fa tres anys, es tradueix aquest mes de març en l’organització d’una nova formació dirigida a les associacions del municipi.

Després de la celebració el passat 16 de febrer de la primera sessió d’enguany titulada ‘Taller de manipulació d’aliments’, el proper 30 de març, a partir de les 10 h., el Centre Cultural de la Roca acollirà el taller ‘Comunicació 2.0’; que de la mà de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) proporcionarà als assistents eines per tal de conèixer les característiques de les xarxes socials més habituals i vincular-les amb la comunicació global de les entitats i millorar així la seva difusió.

Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament abans del 27 de març enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , indicant el nom i cognoms i el nom de l’entitat de la qual es forma part.