Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat El Centre Cultural de la Roca acull la representació teatral de ‘Constança’
El Centre Cultural de la Roca acull la representació teatral de ‘Constança’

L’activitat és gratuïta i les entrades s’han de recollir prèviament al CC de la Roca o a les OAC de la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes.

El proper divendres 5 d’abril, la companyia Melanina Teatre representarà al Centre Cultural de la Roca l’obra ‘Constança’; un espectacle teatral a càrrec de Berta Errando i Raquel Izaguirre que ret homenatge a les principals artistes i creadores femenines que han estat silenciades, oblidades o amagades per les circumstàncies i el temps.

La representació tindrà lloc a partir de les 20 h. i va dirigida a majors de 14 anys. L’entrada per a l’activitat és gratuïta i per assistir-hi cal recollir prèviament les invitacions al Centre Cultural de la Roca o a qualsevol de les tres Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, a través de les Regidories de Cultura i d’Igualtat, convida els veïns i veïnes a gaudir de l’espectacle i informa que poden consultar tota la informació sobre l’obra de teatre a través del següent enllaç.