Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Torreta inicia els preparatius de la Festa de la Creu i la Festa Major d’Estiu
La Torreta inicia els preparatius de la Festa de la Creu i la Festa Major d’Estiu

Ciutadania i entitats estan convidats a participar dimarts 12 de març d’una sessió de treball a can Tàpies.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, a través de la Regidoria de Cultura, convida els veïns i veïnes i al teixit associatiu de la Torreta a participar el dimarts 12 de març d’una reunió oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu de començar a treballar des de la Comissió de festes de la Torreta en el disseny de les dues pròximes grans celebracions festives del nucli: la Festa de la Creu i la Festa Major d’Estiu.

La trobada tindrà lloc a can Tàpies a partir de les 19 h. Xavier del Villar, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i emmarca aquesta sessió en la voluntat de l’equip de govern “de potenciar el caràcter participatiu, popular i obert de les diverses festivitats que se celebren arreu del municipi durant tot l’any”.

Mentrestant, el consistori recorda que fins al 29 de març ja es poden presentar les candidatures pel Concurs jove de cartells i portada dels programes de les festes majors d’estiu 2019. Tota la informació sobre la convocatòria es pot consultar a través del següent enllaç.