Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Vols participar a l’exposició del 40è aniversari del primer ajuntament democràtic de la vila?
Vols participar a l’exposició del 40è aniversari del primer ajuntament democràtic de la vila?

Si tens material representatiu d’aquest moment històric el pots fer arribar a l’Arxiu Municipal i a l’Arxiu de la Memòria Popular per a ser digitalitzat i entrar a formar part de la mostra.

El passat 3 d’abril de 2019 es van complir 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques i, per tant, de l’aparició dels primers ajuntaments amb governs democràtics. L’Arxiu Municipal de la Roca del Vallès i l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès treballen en l’organització d’una exposició al municipi amb motiu d’aquesta efemèride, el pròxim 9 de juny, coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius.

Per tot plegat, i amb l’objectiu de nodrir el projecte amb testimonis del moment i amb aportacions directes de la població, ambdós arxius han iniciat aquest mes de març una crida oberta a tota la ciutadania per fer arribar material representatiu del primer ajuntament democràtic del municipi que sigui susceptible de formar part de la mostra.

Així, totes aquelles persones que disposin de fotografies, cartells, paperetes d’eleccions... poden fer arribar aquesta documentació a l’Arxiu Municipal i a l’Arxiu de la Memòria Popular, als correus electrònics Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , o bé trucant al telèfon 93 842 44 61.

Aquest material, un cop entregat, serà digitalitzat i retornat íntegrament als seus propietaris.