Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Comparses i disfresses es donen cita en un nou Carnaval per al record
Comparses i disfresses es donen cita en un nou Carnaval per al record

L’Ajuntament de la Roca del Vallès felicita a tots els participants per l’originalitat de les seves creacions i agraeix la implicació dels veïns i veïnes i entitats durant la festivitat.

La Roca del Vallès i la Torreta acomiaden fins l’any vinent la festivitat de Carnaval. Enrere, doncs, queden dies de disbauxa que han omplert de color els carrers per commemorar una de les celebracions més originals del calendari festiu local.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, agraeix la implicació de totes les entitats que formen part de les comissions organitzadores del Carnaval i explica que “com no podia ser d’una altra manera, els nostres veïns i veïnes han demostrat un cop més que tenen un enginy i un talent únic per convertir aquesta festa en una de les celebracions populars més divertides a la vila”.

Al Carnaval de la Roca, celebrat el passat 2 de març, enguany es van registrar un total de set inscripcions al concurs de disfresses i es van repartir premis a la millor disfressa confeccionada, a la més original i a la millor coreografia. Menció a part, a més, mereixen les dues comparses de les AMPES de les escoles Pilar Mestres i Mogent, que van reunir a més d’un centenar de persones –entre infants i famílies- a les seves comparses.  La jornada va cloure ja a la nit al Centre Cultural de la Roca amb una sessió musical amb els grups “Las niñas perdidas”, “EXPRÓPIESE” i acabant amb PD’s locals, a càrrec de l'Esplai La Xiruca i de l'AEiG La Flama.

Finalment, el Carnaval de la Torreta –celebrat també el passat dissabte 2 de març- va reunir a sis comparses molt nombroses sota la temàtica ‘La Torreta als móns imaginaris’ i una vintena d’inscripcions en la categoria d’individual infantil, que van omplir els carrers del barri d'una bona representació d’éssers i animals fantàstics. Durant els dies previs a la celebració del Carnestoltes, a més, es van dur a terme tallers infantils i familiars de decoració a Can Tàpies i al Centre Cultural de la Torreta. Avui dimecres, mentrestant, també hi ha previst un taller de la sardina, coincidint amb el Dimecres de Cendra, per recuperar les tradicions i la cultura popular.