Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura El Carnestoltes de la Roca del Vallès, ja t’espera. T’hi apuntes?
El Carnestoltes de la Roca del Vallès, ja t’espera. T’hi apuntes?

Les inscripcions per a participar al concurs de disfresses s’han de formalitzar abans del dijous 28 de febrer a l’OAC o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Descarrega't les bases reguladores de la Rua de Carnestoltes

L’Ajuntament de la Roca del Vallès enllesteix aquests dies els darrers preparatius per a la celebració, el proper 2 de març, del Carnestoltes 2019. En aquest sentit, el consistori fa una crida als veïns i veïnes i a les entitats a sumar-se a la celebració i a compartir una de les festivitats més originals i divertides de l’any.

L’activitat arrencarà a les 17 h. amb l’inici de la Rua des del carrer de l’Església. I a les 18:30 h. hi haurà un berenar i el veredicte del concurs de disfresses al Centre Cultural de la Roca del Vallès.

Formalitza ja la teva inscripció pel concurs de disfresses

Per a poder participar del concurs de disfresses d’enguany, és imprescindible inscriure’s prèviament -la inscripció és gratuïta- abans del 28 de febrer enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Els interessats també podran adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), en horari de 09 h. a 14 h. de dilluns a divendres; i dilluns i dijous, de 16 h. a 18:30 h. En ambdós casos, s’haurà de presentar el formulari d’inscripció degudament emplenat.  Així, no es podran fer inscripcions el mateix dia de la Rua per a participar al certamen.

En canvi, si que es podrà participar a la Rua i a la festa del Centre Cultural malgrat no estar inscrit/a. Amb tot, es recomana fer les inscripcions prèvies perquè l’organització no pot assegurar poder fer-les el mateix dia de la Rua.

Mentrestant, en el cas de menors d’edat, la inscripció haurà d’anar a càrrec dels pares o tutors legals de la persona participant. En el cas de ser una comparsa o un grup de menors de 18 anys, també se n’haurà de responsabilitzar una persona adulta.

Finalment, per tal de poder fer l’exhibició de les disfresses al Centre Cultural de la Roca del Vallès, caldrà enviar prèviament la cançó escollida al correu de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , juntament amb el full d’inscripció i el nom de la comparsa.

El consistori agraeix la implicació de totes les entitats que formen part de la Comissió organitzadora i que fan possible una nova edició del Carnestoltes al municipi.

Música i ball per acomiadar la jornada

A partir de les 23 h., el Centre Cultural de la Roca del Vallès acollirà una sessió musical a càrrec de l'Esplai La Xiruca i de l'AEiG La Flama amb entrada gratuïta per a tots els assistents.