Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Els centres educatius del municipi participen per setena edició de l’’English Day’
Els centres educatius del municipi participen per setena edició de l’’English Day’

El projecte té com a objectiu fer visible el treball d’anglès que es realitza a les aules a tota la comunitat educativa.

Del 4 de febrer al 28 de març les escoles la Torreta, Mogent, Santa Agnès de Malanyanes i Pilar Mestres i l’INS de la Roca del Vallès participen de la jornada ‘English Day’; una activitat coordinada des del Pla de Formació del Professorat de la Zona (PFZ) del Departament d’Ensenyament i que implica els diferents centres educatius de l’àmbit del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental I (Canovelles, la Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Granollers).

El projecte té com a objectiu fer visible el treball d’anglès que es realitza a les aules a tota la comunitat educativa. Per tot plegat, cada centre, dins d’aquest període, reserva una data i un espai horari per realitzar activitats on l’anglès esdevé la seva llengua vehicular. I a final de curs, es duu a terme una trobada de difusió on el professorat comparteix la seva experiència amb la resta de centres de la zona.

L’activitat, que va començar amb el pilotatge de cinc centres que van actuar com a grup impulsor de llengües estrangeres de primària, aplega 28 centres docents de primària i secundària en aquesta edició.

Les activitats que es preparen són diverses i compten amb la participació de tots els alumnes dels centres. Des dels espectacles amb theatre plays, shows i role plays a iniciatives tals com songs, games, corners o moments per treballar i escoltar activament en els workshops i story telling. Alguns centres compten amb la col·laboració dels alumnes dels instituts de la zona i amb la dels pares i mares del seu centre amb un bon domini d’aquesta llengua.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, a través de la Regidoria d’Educació, posa en valor la iniciativa i felicita als centres educatius del municipi per l’èxit educatiu i formatiu d’aquest projecte.