Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana La Regidoria de Participació Ciutadana inicia les sessions de formació continua dirigides a les entitats del municipi
La Regidoria de Participació Ciutadana inicia les sessions de formació continua dirigides a les entitats del municipi

El primer taller tindrà com a temàtica la manipulació d’aliments i per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L’Ajuntament de la Roca del Vallès té fixada com una de les seves prioritats dotar les entitats locals d’eines i recursos de primer nivell encaminades a reforçar, potenciar i garantir la tasca associativa que duen a terme diàriament a la vila. Aquesta línia d’acció, desenvolupada des de fa tres anys, es tradueix aquest primer trimestre del 2019 en l’organització de dues formacions dirigides a les associacions del municipi sobre temàtiques diverses.

La primera d’elles, titulada ‘Taller de manipulació d’aliments’, se celebrarà el 16 de febrer, a partir de les 10:30 h., al Centre Cultural de la Roca del Vallès; i tindrà una durada aproximada de dues hores. La seva realització permetrà als participants, un cop completada la formació, adquirir un certificat d’aprofitament del taller. En aquest sentit, és requisit bàsic l’assistència, com a mínim, de dues persones d’aquelles associacions que tinguin una relació directe amb l’alimentació (dinars populars, barres, aperitius, etc.). Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , indicant el nom i cognoms i el nom de l’entitat de la qual es forma part.

I posteriorment, durant el mes de març i una data encara per confirmar, tindrà lloc el taller ‘Comunicació 2.0 amb xarxes socials’.