Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social L’Ajuntament ofereix un curs sobre l’ús dels smartphones dirigit al col·lectiu de gent gran
L’Ajuntament ofereix un curs sobre l’ús dels smartphones dirigit al col·lectiu de gent gran

El Centre de la Gent Gran de Santa Agnès de Malanyanes acull a partir del mes de febrer un taller gratuït amb l’objectiu donar les claus i les eines bàsiques per treure profit dels telèfons mòbils.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes les eines necessàries que permetin fomentar la seva educació en l’entorn de les Tecnologies en la Informació i Comunicació (TIC), presenta aquest mes de febrer un taller gratuït adreçat al col·lectiu de gent gran sobre l’ús del telèfon mòbil.

Les sessions es duran a terme tots els dissabtes al Centre de Gent Gran de Santa Agnès de Malanyanes, en horari de 17:30 h. a 19 h. La formació tindrà una durada de tres mesos i per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Els assistents al taller podran aprendre conceptes diversos com les nocions bàsiques dels telèfons mòbils; com connectar-se a Internet; la instal·lació i ús d’aplicacions mòbils que els ajudin a la seva vida quotidiana (com ara aplicacions de mapes que els ajudin a orientar-se quan ho necessitin, sanitàries, etc.); aprendre a configurar el WhatsApp i crear un grup de missatgeria per parlar amb la família o amics; o fer ús de la càmera fotogràfica i la galeria d’imatges.