Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Consulta les afectacions de trànsit pel desenvolupament de les obres al carrer Doctor Fleming
Consulta les afectacions de trànsit pel desenvolupament de les obres al carrer Doctor Fleming

Amb l’objectiu de preservar la seguretat durant el desenvolupament dels treballs es duran a terme noves restriccions en la circulació i l’estacionament dels vehicles a la via pública en aquest tram.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès informa els veïns i veïnes que a partir de dilluns 9 de juliol es duran a terme noves restriccions en la circulació i l’estacionament dels vehicles al carrer Doctor Fleming en el marc de les obres de conservació i manteniment del clavegueram d’aquest vial iniciades el passat 25 de juny en el tram comprès entre els carrers de la Font del Cargol i Granada.

L’objectiu d’aquests treballs és millorar la xarxa de clavegueram existent, força envellida, renovant les escomeses i connectant dos pous de registre de la cruïlla amb el carrer Granada. Així, el termini d’execució es preveu d’un mes aproximadament.

  • Tall del carrer Granada, des del carrer Costa Brava, entre els dies 11 i 13 de juliol. No es podrà circular en horari laborable, de les 08 h. a les 13:30 h., al tram comprès entre el carrer Costa Brava i el carrer de Dr. Fleming. Es donarà continuïtat pel carrer de la Florida.
  • Hi haurà canvis de sentit als trams adjacents al passeig del Torrent dels carrers Navarra i de doctor Fleming. El tram del carrer Granada comprès entre doctor Fleming i passatge de la Florida tindrà prohibit l’aparcament durant l’horari laboral.

L’Ajuntament demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquesta actuació pugui provocar i aconsella a la ciutadania seguir les recomanacions de seguretat de la Policia Local i dels operaris.