Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes Concurs grups musicals
Concurs grups musicals
 

1r concurs de grups musicals en el programa de la Festa de la Creu de 2018

 

Enguany dins el programa de la Festa de la Creu, el dissabte 28 d’abril a l’entorn de Can Tàpies es celebrarà la primera edició del concurs de grups musicals que organitza l’entitat del Casal del Jaire.
 
Diferents grups del barri de la Torreta i de la comarca que estiguin interessats en participar podran inscriure’s fins el 15 d’abril al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Les bases per poder participar en el concurs es troben a la web de l’Ajuntament de la Roca i al www.casaljaire.wixsite.com/casaljaire  i el premi pel grup guanyador serà tocar a la Festa Major d’estiu de la Torreta.
 
Aquesta és una iniciativa del Casal del Jaire que pretén donar a conèixer els grups musicals locals i de la zona amb el premi d’estar en el programa de la Festa major d’estiu amb el concert de la nit jove. Aquest projecte connecta i interrelaciona musicalment  les dues festes de la Torreta i pretén ser un referent en el barri de la Torreta.