Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Nit de l'Esport 2018
Nit de l'Esport 2018
 

La Roca del Vallès lliura els premis als millors esportistes de la temporada a la Nit de l’Esport

 

La Roca del Vallès ha volgut reconèixer la feina i esforç de tots aquells esportistes roquerols i per aquest motiu el passat dissabte 17 de febrer de 2018 va tenir lloc la Nit de l’Esport. 
 
L’acte va tenir lloc al Centre Cultural de la Roca i va estar conduït pel periodista Miki Güell i va estar presidit per l’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, el regidor d’Esports, Albert Bassa i l’Assessor Tècnic Esportiu de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents. 
 
ELS MILLORS DE LA TEMPORADA PREMIATS A LA NIT DE L’ESPORT 2018 SÓN:
 
Categoria aleví masculí: 
Luis Fernández del Club Judo Granollers: 2n classificat en el campionat de Catalunya aleví 45 kg i campió a la 2a Copa de Catalunya celebrat a Blanes el mateix 17 de febrer 2018. 
 
Categoria aleví femení: 
Martina García del Club Twirling la Torreta: Component de l’equip nacional, campiona de Catalunya individual 2 bastons, cinquena a l’Europeu celebrat a Croàcia i classificada pel mundial de Noruega. 
 
Categoria infantil masculí: 
Rubén Ariza del Club Ciclista la Torreta Bike: Campió de Catalunya de ciclocròs. 
 
Categoria infantil femení: 
Sara Méndez del Club Ciclista la Torreta Bike: Campiona de Catalunya Carretera, campiona d’Espanya Carretera, campiona Catalunya BTT i campiona Catalunya ciclocròs. 
 
Categoria cadet masculí: 
Quique Bordas del QBK Motorsport: Campió d’Espanya sèries Rotax 2017-2015-2013, 3r sèries Rotax Espanya 2016, Dotzè al campionat del mon Rotax 2017 i 5è campionat Europeu IAME. 
 
Categoria cadet femení: 
Xènia Clascà del Club Padel Indoor Granollers: Sots campiona del món, campiona del Màster Nacional, sot campiona d’Espanya, sot campiona d’Espanya seleccions autonòmiques i campiona de Catalunya.  
 
Categoria juvenil masculí: 
Adrià García del Club Balonmano Granollers: Campió de Catalunya (FCH), campió d’Espanya (RFEBM) amb el seu del club i campió d’Espanya amb la selecció catalana. 
 
Categoria juvenil femení: 
Agnès Felip de la Fundació Handbol Roquerol: Campiona Copa Catalana i sot campiona d’Espanya seleccions territorials. 
 
Categoria sènior maculí: 
Marc Solé del Club Esportiu Camí dels Ibers: Finisher 10`2 class. Trail Menorca Camí Cavalls 2017 (185 km), Sot campió de Catalunya Curses Ultra distància 2017 (110 km) i Finisher 14è class. Celestrail Andorra Ultra Trail 2017 (83 km)
 
Categoria sèniors femení:
Aïda González del Club Twirling la Torreta: Component de l’equip Nacional, campiona de Catalunya individual i dansa, campiona Catalunya duet i classificada pel mundial de Noruega 2018. 
 
Categoria de gestes esportives col·lectives: 
Associació Roquerola Handbol Sorra (ARHS): Campionat Espanya a Laredo Campions d’Espanya categories: cadet masculí i infantil femení; sot campió Espanya categoria infantil masculí i campions de Catalunya categories: sènior femení, cadet femení i cadet masculí.   
 
Mèrits personals i  foment de l’esport local: 
Joaquim Planas de la Fundació Handbol Roquerol 
Ricard Asensio d’ARHS
Rafael Fernández del Club Ciclista la Torreta Bike
Josep Girbau del Club Futbol la Roca Penya Banc-Blava 
 
Finalistes en categoria dones que realitzin tasques directives de forma continuada en els clubs i/o associacions esportives del municipi. 
RESTA DESERTA