Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Informació piscina municipal
Informació piscina municipal
 

Arranjat l'incident a la piscina municipal de Santa Agnès de Malanyanes d'aquest cap de setmana

El passat diumenge 6 d’agost es va produir una fuita de clor a la piscina municipal mitjana de Santa Agnès de Malanyanes.
Immediatament es va procedir al desallotjament de les piscines i es va trucar al servei d’emergències (112) que va enviar diverses dotacions medicalitzades i dues dotacions de bombers.
La Policia Local i una dotació dels Mossos d’Esquadra es van personar immediatament al lloc de l’incident. Es van avisar als responsables municipals, tècnics i polítics.
Un cop determinat que l’incident només afectava a la piscina mitjana, es va procedir a precintar aquesta per raons de seguretat.
Per part dels serveis mèdics del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) van atendre a totes les persones afectades per inhalació de clor, com per crisis nervioses, derivant quatre casos a l’Hospital de Granollers, per ser explorats més a fons però van poder tornar a casa poca estona després. La resta de persones afectades van rebre l’alta allà mateix perquè l’afectació era molt lleu. 
El mateix diumenge a la tarda es va recuperar la normalitat a les piscines de Santa Agnès. Ha estat després de comprovar que l’aigua estava en bones condicions pel bany.
Avui dilluns, des de l’Ajuntament s’ha iniciat un procediment de revisió de la instal·lació per determinar la causa de l’incident i evitar que es torni a produir.