Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS


Esplai la Xiruca

laxiruca.gif

Horari: Dissabtes a la tarda
Adreça: C/ Esglèsia, 6
   
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Web: www.laxiruca.org/

 

 

 

 

L'esplai LA XIRUCA és una entitat de la Roca del Vallès sense ànim de lucre. L'esplai està format per un equip de monitors/es amb la formació necessària en l'educació en el lleure, destinada a infants i joves.
Els monitors/es eduquem a traves d'activitats lúdiques com jocs, tallers, sortides, etc. Basant-nos en uns valors establerts (Solidaritat, Companyerisme, No materialisme, Respecte envers l'entorn i els companys, Ecologisme , Multiculturalitat... ).
El nostre model d'educació es fonamenta amb:
a) Educació en el lleure
b) Educació no formal, es a dir, educar fora de l'àmbit escolar.
c) Educació mitjançant l'actitud dels monitors/es. De forma involuntària l'educador/a transmet els seus valors i maneres d'actuar a l'infant.
d) Educació en el quotidià. En aquest espai de temps, l'infant apren hàbits d'higiene, d'asistència i responsabilitat.
e) Educació continuada. A través de l'educació dia a dia el monitor/a veu facilitada la seva tasca educativa ja que hi ha un seguiment més individual de l'infant durant el període de permanència a l'esplai.
f) Educació triangular. A l'esplai s'intenta donar una educació recíproca entre l'infant, monitor/a i mare i pare. L'objectiu final de l'esplai és formar a l'infant com a persona amb un desenvolupament humà que permeti una bona integració i implicació en la societat.
Per tal de dur correctament les tasques educatives és necessària la participació dels pares i mares tant en l'àmbit personal com en l'àmbit d'activitats d'esplai.

Aquest projecte d'ideari ha sigut realitzat i acceptat per l'equip de monitors/es de l'esplai LA XIRUCA durant el curs 1999-2000."

 Informar incorrecció