Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica Jornades Gastronòmiques
Jornades Gastronòmiques
 

II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès de l'1 de desembre al 31 de març de 2017. Obert el període d'inscripció fins el 20 de novembre

 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica  CuinaVO, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Convívium Slow Food del Vallès Oriental  i l’Associació Llavors Orientals, organitza  les “II  Jornades Gastronòmica de llegums del Vallès” de l'1 de desembre al 31de març de 2017.  Les Jornades s’organitzen en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Fins el DIJOUS 20 de novembre de 2016  està obert el període d’inscripció
Per participar a les Jornades és imprescindible la presentació de la sol·licitud d’adhesió a les jornades,  que es poden enviar via correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) o bé per correu ordinari al Consell Comarcal del Vallès Oriental, carrer Miquel Ricomà 46, Granollers 08401.
Les sol·licitud i les bases de les jornades es podran consultar a la pàgina web www.vallesoriental.cat i a https://productesdelvalles.wordpress.com o descarregar-les aquí:
-Bases de les jornades
-Sol·licitud
-Fitxa de plats