Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Habitatge Ajuts al lloguer
Ajuts al lloguer
 
 

Fins al 15 de juny es poden sol·licitar els ajuts al pagament del lloguer que convoca la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, convoca aquests ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge podria situar en risc d'exclusió social residencial. 
 
Poden sol·licitar aquest ajut les persones físiques titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent. La quantia de la subvenció correspon al 40% de l’import del lloguer, amb un mínim de 20 i un màxim de 200 euros mensuals.
 
Alguns dels requisits que es demanen són que l’import del lloguer no superi els 600 euros mensuals, que s’estigui al corrent de pagament de les mensualitats en el moment de presentació de la sol·licitud, que el pagament es faci mitjançant un d’aquests sistemes: ingrés en compte, rebut domiciliat o rebut emès per l’administrador o administradora de la finca i que no s’estigui rebent cap altre ajut amb la mateixa finalitat. 
 
Si esteu interessats en aquesta convocatòria, podeu fer-ho fins al 15 de juny. Les sol·licituds i la documentació que es demana podeu presentar-les tant al Consell Comarcal del Vallès Oriental, al carrer Miquel Ricomà 46 de Granollers, o directament a l'Agència de l'Habitatge  de Catalunya, al carrer de la Diputació 92  Barcelona.
 
Podeu descarregar aquí la Resolució, la Convocatòria, la informació específica i les sol·licituds específiques: sol·licitud ajuda i sol·licitud transfarència bancària.
 
Per a més informació, consulteu la web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya