Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica Subvenció programa POIL
Subvenció programa POIL
 

Subvenció de 1.000 euros a les empreses del sector del metall que contractin als participants del programa POIL

El programa PROMOURE L’OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL DEL VALLÈS ORIENTAL (POIL), co-finançat per la Diputació de Barcelona i impulsat  pel Consell Comarcal  i els ajuntaments de Granollers, Sant Celoni, les Franqueses del Vallès, Parets, la Garriga, Montornès, Montmeló, Cardedeu, Canovelles, la Roca, Llinars, Santa Maria  de Palautordera, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova, Martorelles i Vallromanes, la Mancomunitat de la Vall del Tenes, la UEI i PIMEC i els sindicats UGT i CCOO, subvenciona amb 1.000 euros a les empreses del sector del metall del Vallès Oriental, amb codi CNAE 25, 28 o 29 que contractin abans dels 31 de març de 2016, a temps complet i amb una durada no inferior a tres mesos, als participants del programa.
El  27 de gener d’enguany s’han publicat  al BOPB les bases  específiques que en regulen el procediment, els requisits, els terminis i la quantia.
Els participants del programa són treballadors en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que han rebut formació en les especialitats de -Mecanització convencional-torn i fresa - Itinerari Soldadura - Electricitat industrial - Interpretació i disseny de plànols - Atenció al client i tècniques de venda, adreçades a millorar les  seves competències professionals i afavorir la inserció laboral a les empreses del sector del metall del Vallès Oriental.
Per a més informació cal adreçar-se a l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental, C/ Miquel Ricomà, núm. 46, de Granollers o al telèfon 93 860 07 02.

Consulta aquí el fulletó informatiu