Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Enllumenat Públic
Enllumenat Públic
 

Continuen els treballs de substitució de la xarxa d'enllumenat públic per equips més eficients econòmica i soteniblement

Des de la regidoria d' Obres i Serveis se segueix treballant en canviar l'enllumenat de tot el municipi, substituint equips, llumeneres, globus i làmpades actuals, per nous equips led i de darrera generació. Amb aquests canvis s'aconsegueix més llum, menys consum i més estalvi.Esperem que els veïns quedin contents amb les millores a l'enllumenat que ens han de portar en pocs mesos a tornar a tenir el 100% de l'enllumenat funcionant.

Amb aquest canvi, es preveu reduir el consum energètic fins a un 80%, deixant de llençar a l'atmosfera 600 tones anuals de CO2 i reduir de manera significativa la despesa del pressupost municipal destinat al concepte del cost de la llum. D’aquesta manera el municipi de la Roca estalviarà consum elèctric gràcies a la total renovació de l’enllumenat públic. Se substituiran el total dels 4.221 punts de llum de l’enllumenat públic, per altres de tecnologies de major eficiència energètica que majoritàriament seran amb sistemes a base de LEDs.
 
Les noves lluminàries seran de llum blanca, molt més contrastada en l’espectre visible, la qual cosa permetrà també millorar a les nits la qualitat de l’espai públic urbà, i la seva seguretat.