Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat e-13, nova línia de bus exprés
e-13, nova línia de bus exprés
 

Nova línia a la Roca del Vallès de bus exprés, a partir del dilluns 14 de setembre

 

Anomenada e-13, connectarà  les capitals del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

 

Es tracta d’una línia que substitueix bona part  del servei regular existent (de la que encara en tindrem 6 expedicions diàries), en una nova línia de la xarxa exprés.cat. A través de Granollers, als roquerols se’ns ofereix 21 expedicions per sentit. D’'aquesta manera, tindrem millor comunicació amb Mataró, Granollers i Sabadell gràcies a una reducció en el temps de trajecte (mitjana del trajecte: 40 minuts), amb una velocitat comercial més alta, i a l’'increment de la freqüència de pas, cada 30 minuts, en hora punta. Els viatgers podran agafar aquest autobús a l’'estació de rodalies de Granollers Centre o a l’'estació d’'autobusos.

 

La nova línia e-13 també proporciona premsa i WI-FI gratuïtes. Aquesta línia, reconvertida pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i històricament reclamada per l’'AMTU, forma part del sistema tarifari integrat de l’'ATM de Barcelona, la qual cosa permet als usuaris beneficiar-se dels avantatges de les targetes multiviatge existents.

 

La e-13 s’afegeix a la xarxa exprés que connecta de manera ràpida i econòmica els principals punts neuràlgics catalans. Sagalés és l’'operadora d’'aquesta línia.