Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes Festa de la Creu
Festa de la Creu

La Torreta celebra la Festa de la Creu de l’1 al 3 de maig

El primer cap de setmana del mes de maig, de l’1 al 3 de maig, se celebrarà al barri de la Torreta la Festa de la Creu.
 
El tret de sortida dels actes serà el primer de maig amb una jornada dedicada al futbol femení i l’Aplec als 40 pins, activitat que en cas de pluja o mal temps es traslladarà al Centre Cultural la Torreta. Tot i així, esperem aquest any l’Aplec es pugui celebrar, amb tota normalitat  i disfrutar tots junts de la caminada.
 
Els veïns de la Torreta podran gaudir de les activitats consolidades dins de la Festa, com és la Trobada de les puntaires el dissabte tarda, i que enguany arriba a la XVII edició, i l’Homenatge a la vellesa que es celebrarà el diumenge tarda per a totes les persones més grans de 65 anys residents a la Torreta, les quals podran gaudir d’un berenar juntament amb l’actuació musical del primer concert del Cicle Filharmonia amb el grup The Hanfris Quartet. I també, l’ofrena floral a la Creu que es farà un cop acabi la missa solemne de l’església Santa Maria del Jaire.
 
La novetat de la festa serà les activitats del dissabte 2 de maig destinades als joves i més menuts per a què puguin participar en el circuït d’Scalextric i en l’inflable per nenes i nenes d’entre 3 i 12 anys acompanyats d’una xocolatada popular a Can Tàpies.
 
Tampoc hi faltaran els actes esportius a La Festa de la Creu. El matí del diumenge 3 de maig a les 8.30 h des de Can Tàpies es donarà la sortida a la XX Marxa de la Creu i a les 9.30 h serà el torn de la Milla infantil per nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Totes dues amb un recorregut de 9 km.
 
Finalment, un altre dels actes a destacar és la inauguració del Cicle Filharmonia, que enguany s’ha optat per programar-lo durant el berenar dels avis i que també és obert a tothom que vulgui gaudir dels The Hanfris Quartet amb música jazz, swing i cançons dels musicals de Disney.
 
 
Us animem a tots a participar a la Festa!