Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Ocupació Pla d'ocupació local
Pla d'ocupació local
 

L'Ajuntament de la Roca del Vallès porta a terme un nou pla ocupacional de 14 nous llocs de treball

Davant l’actual situació de crisi econòmica i els alts índexs d’atur registrats, l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha programat per l’any 2015 la realització d’un seguit de Mesures per al foment de l’ocupació entre d’altres per contractar persones del municipi en situació d’atur i inscrits al Servei Local d’Ocupació.
 
Per tots aquests motius es proposa fer una convocatòria de selecció de diverses persones amb dificultats d’inserció laboral per portar a terme diferents projectes. 
 
En total es contractaran a 14 persones. Les places que es convoquen són dos jardiners, un peó de brigada, dos peons de neteja, dos peons de pintura, dos auxiliars de manteniment, un auxiliar de neteja, dos conserges i dos auxiliars administratius.
 
Les persones interessades en presentar-se podran fer-ho del 10 al 19 de febrer, ambdós inclosos. Caldrà adreçar-se a les oficines de l’OAC per entregar la documentació. 
 
Per a més informació, poden consultar les bases de la convocatòria  o trucar al telèfon d’informació a la ciutadania 938422016.