Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Festa de la Creu
Festa de la Creu

 

La Torreta celebra La Festa de la Creu de l’1 al 4 de maig. Vine a gaudir d'aquesta festa!

 
El primer cap de setmana del mes de maig, de l’1 al 4 de maig es celebrarà al barri de la Torreta la Festa de la Creu.

Enguany les festes de la Creu venen seguides dels actes de la Setmana de la Solidaritat (del 27 al 30 d’abril), per la qual cosa s’han afegit aquests actes en el programa de la Festa de la Creu.
El tret de sortida dels actes serà el primer de maig amb el Torneig de futbol XIV Memorial Antonio Marín i l’Aplec als 40 pins, activitat que es va iniciar per primer cop l’any passat i degut a la pluja es va haver de traslladar al Centre Cultural la Torreta. Esperem aquest any l’Aplec es pugui celebrar, amb tota normalitat  i disfrutar tots junts de la caminada.
Els veïns de la Torreta podran gaudir de les activitats consolidades dins de la Festa, com és la Trobada de les puntaires, el dissabte tarda i que enguany arriba a la XVI edició, i l’Homenatge a la vellesa que es celebrarà el diumenge tarda per a totes les persones més grans de 65 anys residents a la Torreta, les quals podran gaudir d’un berenar amb actuació musical. I també, l’ofrena floral a la Creu que es farà un cop acabi la missa solemne.
La novetat de la festa serà la participació de l’Associació Dakota Country Custom que oferirà el dissabte tarda una exhibició i classes de ball per tothom que tingui ganes de seguir els passos del country.
Un altre dels actes a destacar és la inauguració del Cicle Filharmonia, amb el concert que oferiran els Joves Solistes el dissabte 3 de maig a l’Església de Santa Maria del Jaire. Aquest any el Cicle Filharmonia celebra el seu desè aniversari (2004-2014) i per tant, el tret de sortida serà a la Torreta dins la Festa de la Creu.
Tampoc hi faltaran els actes esportius a La Festa de la Creu. El matí del diumenge 4 de maig a les 8.30 h des de Can Tàpies es donarà la sortida a la XIX Marxa de la Creu amb dos circuits a triar, un de 10 km i l’altre de 14km. I a les 9.30 h serà el torn de la Milla infantil per nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.
Us animem a tots a participar a la Festa!  
Per a més informació podeu descarregar-vos el programa de la Festa