Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Escola de música Gran èxit del cor Roc&Gospel
Gran èxit del cor Roc&Gospel


La parròquia de Santa Maria del Jaire de La Torreta, a La Roca del Vallès, va quedar petita per acollir el primer concert en solitari del grup de Gospel “Roc&Gospel”

El grup de Gospel Roc&Gospel va tancar amb un ple absolut i un èxit rotund el seu debut en solitari dalt dels escenaris. Tot i que la formació ja havia mostrat pinzellades del seu repertori participant en els concerts de l’Escola Municipal de Música, aquesta vegada el grup vocal va protagonitzar el seu primer concert en solitari. L’escenari va ser la parròquia de Santa Maria del Jaire, que va quedar petita per l’estrena. La cita, a més, tenia un marcat caràcter solidari perquè l’únic requisit per poder assistir al concert era portar un quilo de menjar pel punt de recollida de Càritas de la parròquia. La gran quantitat d’aliments apilats a l’entrada de l’edifici ja deixaven bona mostra de l’èxit de públic de la convocatòria.
Amb més de 400 persones omplint els bancs i els passadissos, una quarantena de cantants de Roc&Gospel van donar el tret de sortida al concert seguint les indicacions de l’emblemàtic director del cor, Ramon Escalè,  director també d'altres reconegudes formacions i de la Xarxa Gospel de Catalunya. L’actuació va comptar amb música en directe a càrrec dels professors de baix, guitarra, piano i bateria de l’Escola Municipal de Música de La Roca del Valles. Amb els primers compassos, el públic ja picava de mans i la comunió amb el cor i el seu director es va fer encara més evident quan Ramon Escalé demanava la participació dels assistents per completar les cançons.
El director de Roc&Gospel, però, també va haver de fer de públic quan els seus cantaires, guiats pel professor de cant de l’EMM Gerson Gelabert, el van sorprendre a mig concert amb la interpretació d’un clàssic del Gospel, Oh Happy Day, tema relacionat, a més, amb la participació d’Escalè al concurs televisiu de TV3. Així es va enfilar un final de festa amb el públic dempeus ballant al ritme de Freedom is coming i Everybody clap your hand i el director agraint la particiació dels assistents, la col•laboració dels músics i la feina i l’esforç dels components de Roc&Gospel, que van tancar amb molta satisfacció –i ganes de repetir– el seu primer concert com a cor protagonista.
Crònica del concert cedida pel Cor de Gospel Roc & Gospel