Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Economia i hisenda VII Jornades gastronòmiques del vi de la DO Alella
VII Jornades gastronòmiques del vi de la DO Alella

Hem aconseguit consolidar les Jornades Gastronòmiques amb un important creixement de participació tant en número de municipis com en número de restaurants.


La bona notícia és que alguns dels 66 restaurants dels 18 municipis participants del Maresme i del Vallès, han introduït els vins DO Alella a les seves cartes gràcies a aquesta iniciativa, i han valorat molt positivament l’oportunitat de promoció que les Jornades representa.
A més, sembla que poc a poc  estem aconseguint que la difusió qualli, ja que hi ha molts restaurants que han expressat la seva sorpresa en veure moltes cares noves amb el fulletó a les mans. Els materials de difusió tornen a aprovar amb molt bona nota i la valoració general que ens ha arribat és engrescadora.
Cal recordar que enguany La Roca del Vallès, dins del Consorci D.O. Alella, ha col•laborat per primera vegada amb la presència de set restaurants del municipi: Tres Alzines, El Parque, La Confiança, Can Parpers, Can Sagal, El Pla i El Peix d’Or, amb una oferta de menús de tipologies ben diverses.
La majoria d’ells han valorat aquesta experiència com a molt bona i tenen ganes de seguir participant a les següents edicions.