Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Els Tres Tombs ompliran de tradició els carrers de la vila

Diumenge 17 de febrer els veïns i veïnes podran gaudir de propostes com la cercavila i benedicció dels animals o una fira amb productes gastronòmics, en una jornada oberta a tota la ciutadania.

L’Associació Amics dels Arriers i l’Ajuntament de la Roca del Vallès organitzen el proper diumenge 17 de febrer una nova edició dels Tres Tombs, una de les festes d’origen popular amb més tradició i arrelament de la vila. La festivitat en honor a Sant Antoni Abat, protector dels animals, comptarà enguany amb un programa d’activitats plenament consolidat i amb propostes per al gaudi de grans i petits.

La jornada començarà a les 9 del matí amb un esmorzar pels participants als Tres Tombs a la plaça Sant Jordi. A continuació, a les 11 h., hi haurà a la Riera la concentració prèvia. Ja a les 11:30 h., serà el torn per a un dels actes centrals de la celebració: la benedicció dels animals i mascotes a la plaça de l’Església.

I en acabat, començarà la cercavila amb el següent recorregut: c/Major, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Espronceda, c/Prat de la Riba, c/Indústria, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Enric Granados, c/Gayarre, c/Frederic Mompou, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Espronceda, c/Prat de la Riba, c/Indústria, c/Hermenegild Carrera, c/Lluís Millet, rambla Mestre Jaume Torrents, c/de Sant Josep i final a la plaça Sant Jordi; on per cloure la festa s’hi celebrarà un pica-pica popular. A més, al llarg de tota la matinal també hi haurà instal·lada una fira amb productes gastronòmics i de proximitat.

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir dels Tres Tombs i posa en valor la tasca de l’Associació Amics dels Arriers per impulsar una nova edició d’aquest esdeveniment.