Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Un total de 150 alumnes de les quatre escoles del municipi participen del ‘Cruspilletres’

El projecte endegat per la Biblioteca municipal té com a objectiu dinamitzar la lectura entre els infants de set a nou anys.

 

La Biblioteca municipal de la Roca del Vallès va finalitzar el 2018 amb una nova sessió del projecte de promoció de la lectura ‘Cruspilletres’, que al llarg de l’any va comptar amb la participació de 150 alumnes de 4t de primària dels quatre centres educatius del municipi.

L’objectiu d’aquesta activitat és dinamitzar la lectura entre els nens i nenes de set a nou anys, compartint una estona de llibres, lectures i realitzant tallers didàctics al voltant d’un tema. En aquest sentit, enguany la temàtica escollida ha estat ‘Abracadabra, pota de cabra’. Així, els participants han pogut parlar al llarg de les sessions de bruixes i bruixots, màgia i elements màgics en els llibres.

L’organització fa un balanç molt satisfactori del funcionament del projecte, durant el qual els infants han participat activament de les sessions, els tallers didàctics i compartint i llegint els llibres presentats a les aules de l'escola.