Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

No et perdis aquesta Festa Major la IX Història de Gegants

Diumenge 2 de desembre, en el marc de Sant Sadurní, la Roca del Vallès acollirà una plantada i cercavila amb els gegants centenaris de Capellades com a grans convidats.

Els Geganters de la Roca del Vallès organitzen aquest cap de setmana la novena edició de la Història de Gegants; un dels actes centrals de la Festa Major de Sant Sadurní d’aquest 2018 i una celebració icònica que té com a objectiu homenatjar els elements festius tradicionals del territori i d’arreu de Catalunya.

Així, enguany, l’activitat comptarà amb en Sebastià i la Dorotea, els gegants de Capellades, com a convidats d’honor de la festivitat. Ambdues figures van néixer l’any 1899 i se sumaran aquest 2018 a l’ampli llistat de gegants centenaris que han visitat la vila al llarg dels darrers anys coincidint amb Sant Sadurní; entre ells, l’Anastasi i la Maria de Badalona, els gegants indis de Reus, els de Vilanova i la Geltrú...

La jornada arrencarà diumenge 2 de desembre, a les 11 h., amb una plantada de gegants a la plaça de l’Església de Sant Sadurní. I un quart d’hora més tard començarà la cercavila, que transcorrerà per la plaça de l’Església, c/Major, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Espronceda, c/ Prat de la Riba, c/Indústria, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Montseny i plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, a les 13 h., la plaça de l’Ajuntament acollirà la mostra de balls de gegants.