Apunta't a la Caminada entre Nuclis per a les persones grans el 15 de febrer

Última revisió 25-01-2023 15:46
25/01/2023

Serà un itinerari de 8,75 quilòmetres on descobrirem els diversos rellotges de sol que hi ha al municipi.

Amb l’objectiu que les persones grans facin esport i comparteixin una estona d’oci, l’Ajuntament de la Roca del Vallès organitza un any més la Caminada entre Nuclis. El recorregut d’enguany està dissenyat per conèixer els rellotges de sol que hi ha al municipi, i també transcorrerà per l’ermita de Santa Agnès de Malanyanes, el castell de la Roca, la Bassa dels Ànecs i l’Església de Sant Sadurní.

Serà el 15 de febrer i la sortida serà a les 9.30 h des de l’Horta de la Rectoria. El recorregut té 8,75 quilòmetres i està pensat per fer-se amb marxa nòrdica, tot i que també es pot recórrer fent senderisme amb normalitat. La durada aproximada és de tres hores i mitja. Podeu consultar el recorregut aquí.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat: “Organitzem novament aquesta activitat per fomentar l’activitat física entre les persones grans, a la vegada que posem en valor el nostre patrimoni, perquè es conegui, es respecti i s’estimi”.

Totes les persones que estiguin interessades a participar poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament. Les inscripcions estan limitades a 50 places. L’organització de la jornada serà el següent: a primera hora es farà una trobada al Centre Cultural de la Roca, per deixar les motxilles amb el dinar, i es farà trasllat amb autocar cap al punt de sortida de la ruta. A l’arribada, al migdia, al Centre Cultural, es farà el dinar popular i a la tarda hi haurà un ball de fi de trobada.