La Policia Local evita el robatori en un habitatge gràcies a la col·laboració ciutadana

Última revisió 02-09-2020 17:24
02/09/2020

Els agents han detingut al presumpte lladre després d’una persecució, qui ja es troba a disposició judicial.

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès vol felicitar al conjunt del cos de la Policia Local després d’una nova actuació de mèrit per garantir la seguretat ciutadana. A més, també vol posar de manifest la implicació del veïnat, que en molts casos és clau per evitar incidents i que la policia pugui actuar de manera diligent.

Els fets es van produir l’1 de setembre al migdia en la urbanització Sant Carles, quan es va alertar a la Policia Local que s’havia vist una persona saltant al jardí d’un immoble i posteriorment accedint a l’habitatge amb la intenció de robar-hi. La Policia Local es va desplaçar fins al lloc dels fets i van sorprendre al presumpte lladre, que no va tenir temps de pujar al se vehicle i va fugir a peu. Després d’una persecució, els agents van poder interceptar-lo i van procedir a la seva detenció. Van traslladar la persona a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers, i el detingut ja es troba a disposició judicial.

El cap de la Policia Local de la Roca del Vallès, Manel Vivas, posa de manifest que “aquest intent de robatori ha estat un fet puntual, ja que les dades indiquen que no hi ha cap repunt dels robatoris en immobles. Continuarem amb les vigilàncies preventives que es venen portant a terme pels diferents torns, a fi i efecte de prevenir aquests incidents”. En aquest sentit, el cap policial demana que la població no agafi aquest fet com una tendència tot i que remarca que “la col·laboració ciutadana és clau per evitar robatoris i anima a posar-se en contacte amb la Policia Local davant de qualsevol fet sospitós”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha agraït la tasca policial explicant que “aquesta actuació té una rellevància especial en l’actual situació de crisis sanitària, ja que les dotacions policials diàriament han de donar resposta a les nombroses situacions de control de la pandèmia que ocupen el dia a dia: control d’ús de mascaretes, control de les reunions socials... Per tots aquests motius és molt important posar de manifest que els cossos de policia tampoc descuiden la seva tasca principal de lluita contra la delinqüència”.

Comissaria de la Policia Local
Comissaria de la Policia Local