Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica L’Ajuntament presenta els resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica
L’Ajuntament presenta els resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica
No hay traducciones disponibles.

El consistori donarà a conèixer les dades més rellevants obtingudes en la fase de prospecció empresarial del projecte i avançarà quines seran les futures accions a emprendre.

El Centre Cultural de la Roca del Vallès acollirà dimarts 12 de juny, a partir de les 09:30 h., la presentació pública dels resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica impulsat per l’Ajuntament. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde Carles Fernández; la regidora de Promoció Econòmica, Caterina Palma; i la tècnica d’empresa, Anna Laia.

A la jornada, oberta als mitjans de comunicació, també hi són cridades a participar totes les empreses del municipi que han pres part de la fase de prospecció empresarial d’aquest projecte. En aquest sentit, es prega que es confirmi prèviament l’assistència a l’acte trucant al telèfon 676 05 02 32 o enviant un correu electrònic a l’adreça Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla .

Durant la presentació el consistori donarà a conèixer les dades més rellevants obtingudes en la fase de prospecció empresarial del projecte, durant la qual les empreses de la vila han fet arribar les seves necessitats més específiques i han proposat accions, col·laboracions, relacions... amb l’objectiu de promoure conjuntament el creixement de l’activitat econòmica a la Roca del Vallès. Així, la sessió també permetrà exposar les futures accions a emprendre entre tots els agents implicats.

Amb aquesta presentació pública, l’Ajuntament vol posar de manifest el seu ferm compromís en l’aposta per la dinamització, consolidació i promoció de l’activitat econòmica i empresarial al municipi de la mà de tots els agents público-privats implicats.