Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies Per a una Roca més NETA.
Per a una Roca més NETA.
divendres, 8 de juliol de 2011 07:21

Campanya de sensibilització per a la disposició controlada de mobles i andròmines a la via pública: Per una Roca més NETA.

 Per una Roca més NETA


L’Ajuntament de La Roca, així com molts ciutadans, som conscients de la preocupació i el malestar ocasionats per els mobles, matalassos i andròmines que són abocats incontroladament als carrers. L’abocament indiscriminat a la via pública d’aquests residus pot esdevenir un risc per a la seguretat dels ciutadans, a més d’ésser un possible focus d’infeccions, i també donar-nos un impacte visual negatiu del nostre municipi.

Us recordem que l’Ajuntament té un servei de recollida de mobles i trastos a domicili (matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes, vidres, i altres objectes similars). Aquest servei s’ofereix de manera gratuïta per tal de resoldre situacions en les quals, a causa del volum o característiques dels trastos, és difícil per als particulars el trasllat d’aquests objectes a la deixalleria.

Qualsevol ciutadà de la Roca del Vallès pot donar l’avís trucant al telèfon 93 843 93 11, a on la empresa encarregada de la recollida us demanarà les dades necessàries per a efectuar el servei. Aquest servei es farà quinzenalment: 2º i 4º dijous de cada mes, en funció d’un itinerari predeterminat i de les comandes previstes. En la data fixada haureu de dipositar els mobles i/o trastos al carrer abans de les 7:00 hores del matí. La recollida s’efectua en horari de 07.00 a 12.00 hores.

El servei està destinat exclusivament a particulars (no es presta el servei a indústries ni a establiments comercials) i el nombre de trastos per al qual es pot sol·licitar la recollida és limitat per tal de no col·lapsar-lo.

Per últim, cal recordar, que segons l’article 43 de l’Ordenança de convivència ciutadana i via pública  esta prohibit “l’abandonament de mobles, electrodomèstics, estris, trastos i similars a la via pública i als espais oberts sense edificar, tant públics com privats, excepte els dies y a les zones en què els reculli el servei creat per a aquesta finalitat”. Per tant, qualsevol acte que ocasioni embrutiment o dany a la via pública es tipifica en aquesta ordenança com a infracció i és objecte d’aplicació del seu règim sancionador.