Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La cursa Camí dels Ibers arriba a la seva setena edició
La cursa Camí dels Ibers arriba a la seva setena edició

La cita tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de març amb la celebració del trail infantil i la cursa de muntanya.

Aquest mes de març, la Roca del Vallès gaudirà un any més d’una de les cites esportives de referència a la vila: el Camí dels Ibers. La prova, organitzada pel Club Esportiu Camí dels Ibers Trail Running –amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament- arriba enguany a la seva setena edició plenament consolidada com una cursa de muntanya de primer nivell.

La cita tindrà lloc el proper diumenge 10 de març i aquest 2019 s’oferirà als participants un total de tres modalitats: cursa de 12 km, de 20 km o de 30 km amb sortida i arribada a Can Torrents. Així, els corredors podran gaudir d’un recorregut original pels boscos, turons, camins i corriols de l’entorn del municipi i del Parc de la Serralada Litoral. A més, també passaran ben a prop d’element patrimonials únics com els poblats ibèrics de Cèllecs i de Can Santpere. Tota la informació sobre la competició, així com la formalització de les inscripcions, es pot consultar a través del següent enllaç.

El trail infantil donarà el tret de sortida a un cap de setmana marcadament esportiu

Mentrestant, dissabte 9 de març tindrà lloc al municipi la cursa infantil del Camí dels Ibers, que per primer cop entra a formar part del circuit de la Catalonia Kids Cup. La prova arrencarà a la Font de Can Planes i se celebrarà de les 09 h. a les 13 h. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès convida als veïns i veïnes a participar activament de la cita i felicita a l’entitat organitzadora per l’èxit assolit al llarg de les edicions.