Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Biblioteca dóna el tret de sortida aquest juliol als tallers BiblioLab
La Biblioteca dóna el tret de sortida aquest juliol als tallers BiblioLab
No hay traducciones disponibles.

La pròxima cita serà el 15 d’octubre amb el taller ‘3, 2, 1... Propulsió!’.

Aquest estiu i al llarg de la propera tardor, la Biblioteca municipal de la Roca del Vallès acull diferents tallers BiblioLab dirigits a nenes i nenes d’entre 7 i 10 anys. Les sessions giren entorn de les ciències experimentals i tenen com a objectiu aprendre aspectes com el significat d’una reacció química, com reaccionen les substàncies...

El primer taller, titulat ‘El món de la química’, es va dur a terme el passat 3 de juliol i els participants van tenir l’oportunitat d’experimentar i veure els canvis d’estat de les substàncies. Al llarg de la sessió es van fer hipòtesis i es van experimentar reaccions.

Ara, la propera sessió es titularà ‘3, 2, 1... Propulsió!’ i se celebrarà el 15 d’octubre (17:30 h.). I el 12 de novembre serà el torn per al taller ‘Com és el nostre cor?’.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col•laboratiu obert a la ciutadania.