Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Roca es tenyirà de flors i colors al Corpus’18
La Roca es tenyirà de flors i colors al Corpus’18
No hay traducciones disponibles.

Diumenge 3 de juny, els principals carrers de la vila s’engalanaran amb les tradicionals catifes de flors per commemorar el Corpus Christi.

La Roca del Vallès ja es prepara per acollir aquest proper mes de juny una de les cites lúdiques i culturals que més originals i especials de l’any. Diumenge 3 de juny, la vila commemorarà la festa del Corpus Christi de la mà de l’Associació de Veïns del carrer Major, l’Escola Pilar Mestres i l’Escola Mogent que, com ja és tradició, engalanaran els principals carrers del casc antic amb les espectaculars i colorides catifes florals.

L’Ajuntament posa en valor la implicació de l’entitat i d’ambdós centres en l’organització, un any més, d’aquest esdeveniment i convida els veïns i veïnes que ho desitgin a col·laborar en la confecció de les catifes a partir de les 08 h. al carrer Major i al carrer Església.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i assegura que “el Corpus és una jornada excel·lent per sortir al carrer amb família, gaudir de l’arribada del bon temps, fer poble de la mà de les nostres entitats i ajudar a conservar una de les tradicions populars i artístiques més arrelades a la vila”.

Així, al llarg de la jornada els visitants podran gaudir de les diverses creacions florals, d’una missa a l’Església de Sant Sadurní (18 h.) i de la processó de Corpus.