Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Festa Major de Sant Sadurní i 3a Fira de la Col
Festa Major de Sant Sadurní i 3a Fira de la Col
 

Gran participació en els actes de Festa Major de Sant Sadurní i èxit de parades de la Fira de la Col

 

El bon temps per ser el mes de novembre va fer acte de presència el cap de setmana de la Festa Major d’hivern, fet que va animar a la gent a sortir de casa per poder gaudir dels actes de la Festa i disfrutar de la tercera edició de la Fira de la Col.

 

Enguany el programa d’actes de la Festa de Sant Sadurní venia ple de novetats amb activitats com el taller d’escriptura “Vides al paper: com escriure una biografia” en el que hi van participar una desena de persones inscrites i l’activitat del dissabte tarda Holi Party que va omplir la plaça de Can Torrents de gom a gom per gaudir d’aquesta festa de colors organitzada per la Colla de Diables 666 de la Roca del Vallès.

 

Una altra novetat va ser el correfoc, enguany es va unir el recorregut del 333 i del 666 per acabar cremant grans i petits a la plaça de Can Torrents. El fet d’unir els dos correfocs i d’avançar l’horari va fer que hi hagués molta més gent seguint el correfoc i que van poder gaudir d’un petit espectacle de foc al final del recorregut a la Plaça de Can Torrents.

 

Tots aquests actes es van combinar perfectament amb els actes ja tradicionals dins la festa, com la segona edició de la cursa de hàmsters, una gimcana per petits i grans, la bicixocolatada i el sopar popular a base de trinxat de col, així com els concerts de nit.

 

Diumenge van seguir els actes de la festa coincidint amb la 3a edició de la Fira de la Col. Tot un dia sencer amb més de 50 paradetes per gaudir d’una mostra d’artesania, oficis i alimentació relacionada amb la col. El matí, la Colla de Geganters van ser els encarregats de dinamitzar la fira passant amb la cercavila de gegants i per la tarda l’espectacle itinerant de la companyia Xarop de Canya. Una jornada completa que va assolir el màxim de públic durant les hores del migdia coincidint també amb el vermut i el trinxat organitzat per l’Associació de comerciants de la Roca (COR).

 

Així doncs, es tanca aquesta edició de la Fira i Festa Major amb gran èxit de participació, tant en els actes consolidats com en els nous i mica en mica aquesta festa major d’hivern ha anat creixent i deixant de ser tan petita com abans.

 

Gràcies a tots els participants, organitzadors i assistents!
Aquí us deixem algunes de les fotos i dos vídeos per recordar la festa: Vídeo 1 i vídeo 2