Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Teixit associatiu
Teixit associatiu

Reforç al teixit associatiu amb la signatura de convenis amb entitats culturals del municipi 

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha signat un conveni de col·laboració amb diferents entitats culturals del municipi. En concret s’ha signat conveni amb l’Agrupació Pessebrista de la Parròquia de Santa Agnès de Malanyanes, la Coral Unió Centre i Energia, els Amics dels Arriers de la Roca, l’AVV Carrer Major, la Colla de Foc Trabucaires, i la Colla de Geganters de la Roca.  
 
L’objectiu d’aquests convenis és dinamitzar el teixit associatiu roquerol i donar suport a les activitats que les entitats culturals organitzen dintre del calendari popular i tradicional i que són fonamental per tal de preservar la nostra identitat.  
 
Aquests convenis contemplen un ajut econòmic per a portar a terme les activitats que durant aquest any s’han programat, així com les obligacions que adquireix cadascuna de les parts. Es crea una comissió de seguiment de cadascun dels convenis, formada per personal de l’Ajuntament i membres de l’associació i es reunirà a iniciativa de qualsevol de les parts i com a mínim un cop a l’any. 
 
El Consistori es troba immers en la redacció d’altres convenis, amb entitats que tenen com a objectiu i finalitat, el desenvolupament i foment de la cultura popular al municipi de la Roca del Vallès.