Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La nova ruta
La nova ruta

 No et perdis la propera ruta "Els guardians de pedra. La nit de la prehistòria" el proper dia 2 de desembre a les 18 h

 

Durant segles han estat presents molt a prop nostre els guardians de pedra, els nostres avantpassats els anomenaven gegants adormits, els veien com testimonis d’antics rituals, no coneixien el seu origen però formaven part de l’imaginari popular, les llegendes, els contes les històries sobre ells eren nombroses. Eren les construccions de comunitats del neolític, els dòlmens, els cromlecs, apareixerien expressant que els humans volien anar més enllà,  des de les entranyes de la terra a l’eternitat, com la llavor que creix mor i reneix i convertir-se així en indestructibles com la pedra.
 
Ruta Els Guardians de pedra. La nit de la prehistòria
Dissabte 2 de desembre a les 18 h
Gratuïta i per a totes les edats
 
Sortida en autocar a les 17.30 h des de la plaça sant Jordi (La Roca del Vallès) fins l’Ermita de Sant Bartomeu de Cabanyes on començarà la ruta, l’autocar ens recollirà per tornar-nos a la mateixa plaça.
Disposareu d’un pack molt especial amb menjar, beguda i frontal.
Recordeu portar calçat còmode.
Durada aproximada del recorregut 2 hores.
       També al bloc i xarxes Facebook/twitter/instagram la Vall d’Ariülf

Pengeu fotos i comentaris a les xarxes facebook, instagram i twitter, durant la ruta de dissabte 2/12  Els Guardians de Pedra. La nit de la prehistòria, utilitzant els hastags #guardiansdepedra #laroca #turismelaroca.
Hi haurà una persona guanyadora per cada una de les xarxes, us agradaria poder gaudir d'una subscripció d'un any a la revista Sàpiens?