Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Gran concert de Roc&Gospel
Gran concert de Roc&Gospel
 

Nou èxit del Cor roquerol Roc&Gospel en la sessió de Nits en Viu a l’Auditori de la Roca

 

El passat divendres 30, dins de la programació de les Nits en Viu de l’Escola de Música de la Roca del Vallès i amb el cartell de complert, ROC&GOSPEL va sortir a l’escenari de l’Auditori del Centre Cultural, davant un entregat públic amb nous i vistosos vestits en negre i blau turquesa. Va representar un repertori enèrgic interpretat amb qualitat i gran sonoritat, tan del cor i solistes com dels joves del combo, tots sota la direcció de Gerson Gelabert.
 
El cor va interpretar nous temes com Jesus Will, Motherless child o Better i d'altres clàssics entre els que no podia faltar Total Praise, un espiritual amb el què un potent i apassionat amen, va posar els cabells de punta a tots els espectadors.
 
També va interpretar tendres i melòdics balades plenes de joia i esperança que van fer les delícies d'un públic que finalment acabar corejant i ballant les coreografies dels temes més rítmics com Right here. 
 
Un gran éxit de ROC&GOSPEL en el seu 5e Aniversari i que poc a poc es van fent un foradet en el món musical del nostre entorn oferint GÒSPEL de qualitat.