Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participa en el nom dels carrers
Els nous carrers del municipi necessiten un nom, ens ajudes a trobar-los?
 
L’Ajuntament obre un nou espai participatiu per triar els noms dels nous carrers del municipi en el sector del Pla de les hortes i Santa Agnès de Malanyanes.
 
Amb la voluntat de fer partícips als veïns i veïnes del poble, com a les entitats i associacions locals, l’Ajuntament de la Roca obre un nou espai participatiu per tal de triar els carrers dels nous sectors urbanístics que hi ha a la Roca i a Santa Agnès de Malanyanes. 
Podeu consultar els plànols adjunts i les propostes inicials que fa el consistori.
 
Es tindrà en compte una sèrie de requeriments per tal d’escollir els noms definitius dels carrers, atès que el Plenari de l’Ajuntament, va aprovar per unanimitat l’any 2003 una moció on es demanaven un seguit de criteris alhora de triar els noms de nous carrers del municipi, seguint aquest ordre de preferència: prohoms de la història local, de la toponímia local, noms il•lustres de la història i les cultures catalana i universal. 
 
 
Fins quan es pot participar?
 
Aquest procés tindrà una durada aproximada de dues setmanes, i totes les persones o entitats del poble que vulguin, podran enviar les seves propostes fins el proper diumenge 13 de març a les 23.59h.
 
 
Com es pot participar?
 
La forma de fer arribar les propostes serà mitjançant el correu electrònic de la Regidoria de Participació Ciutadana ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) indicant en l’assumpte “PROPOSTA NOM DE CARRERS”.
 
També es poden enviar les propostes mitjançant una instància genèrica a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania:
 
Oficina OAC La Roca de Vallès (Edifici Can Sol)
C/ Catalunya, 24
Telèfon 93 842 20 16
Horari: de dilluns a dijous : de 9 a 14h. i de 16.30 a 18.30h.
divendres: de 9 a 14h.
 
Oficina OAC La Torreta (Can Tàpies)
C/ Ramon i Cajal, s/n
Telèfon 93 860 41 50
Horari: de dilluns a dijous: de 9 a 13.30h. i de 16 a 19h.
divendres: de 8 a 15h.
 
Oficina OAC Santa Agnès de Malanyanes (Centre Cívic)
Ubicació provisional de l’OAC a Santa Agnès, situada en el Casal de Joves.
C/Jaume Cuyàs, 11 
Telèfon provisional 93 842 01 75.
Horari: dimarts i dijous de 10 a 13h. 
 
 
Els plànols.
 
Ens els plànols hi trobareu les propostes de l’Ajuntament. Cada carrer té un número assignat i el nom proposat. En el moment de fer la nova proposta, cal que indiqueu en quin plànol està ubicat (la Roca o Santa Agnès), el número de carrer assignat, i la nova proposta de nom.