Parc La Roca Prehistorica
 
 
 
Inici
El Parc
La Ruta Prehistòrica
Centre d'interpretació
Accessos i serveis
 
Entorn natural
Recursos i activitats
Entorn turístics
El Bloc
Contactar
 
 
   
 
 
   
   
 
ESCOLES/MESTRES/ PEDAGOGS/ESPLAIS/...
Si esteu interessats
en una activitat poseu-vos en
contacte amb el parc.
 
 
Recursos
El patrimoni cultural i natural que es troba dins l’àrea del Parc La Roca Prehistòrica esdevé un recurs cultural d’interès per al públic i excursionistes en general i, de forma especial, per al públic escolar. Des de l’Ajuntament es vol facilitar aquests recursos del nostre patrimoni perquè tothom els pugui gaudir i apreciar. Per aquest motiu hem previst oferir, pensant en les escoles, diversos serveis didàctics que els seran oferts per especialistes en la matèria. Les activitats que s’ofereixen són tallers i visites guiades, de les quals se’n disposa les orientacions pedagògiques necessàries, destinades al professorat i a l’alumnat d’Educació infantil, Primària i ESO.

Per l’alumnat d’Educació infantil, i cicle inicial i mitjà de Primària oferim:
- Visites guiades teatralitzades i tallers al tram 2 de la Ruta. Aquestes visites tenen com a protagonista el Nil, un nen que va viure fa més de 3.000 anys, a una tribu de Cellecs.

Per l’alumnat de cicle superior de Primària:
- Visita teatralitzada pel tram 1 de la Ruta. Aproximaració a les formes de vida prehistòrica a través de l’arqueologia, les pintures rupestres i activitats d’educació mediambientals.

Pels nivells d’ESO:
- Visita guiada al tram 1, on coneixeran aspectes del món simbòlic del megalitisme i les pintures rupestres; podran ser partícips d’un laboratori d’antropologia i de cultura material.

- Es proposa fer la visita guiada a tot el traçat corresponent al Tram 1 per als nivells d’ESO.


Altres activitats que es proposen són tallers de:
- Pintura prehistòrica
- Ceràmica prehistòrica
- Cistelleria
- Mòlta
- Món funerari