Parc La Roca Prehistorica
 
 
 
Inici
El Parc
La Ruta Prehistòrica
Centre d'interpretació
Accessos i serveis
 
Entorn natural
Recursos i activitats
Entorn turístics
El Bloc
Contactar
 
 
   
 
 
   
   
 
 
 
Elements d'oci destacats
 
Barcelona
Més informació · Web
 
 
  Barcelona és una de les principals ciutats europees, cosmopolita, multicultural i mediterrània amb una àmplia oferta cultural i d’oci durant tot l’any. Interessants edificis modernistes com ara els dissenyats per Gaudí, Lluís Domènech i Montaner i Josep El Puig i Cadafalch. Propostes de rutes per destacats museus de la ciutat com ara el MACBA, el museu Picasso o el MNAC. Vistes a la ciutat des de punts privilegiats com ara el mirador del Tibidabo o passejades a l’aire lliure per les platges de la Barceloneta. I gaudir a la ciutat de la seva àmplia oferta gastronòmica amb propostes per a tots els paladars.
 
 
Parc natural del Montseny
Més informació · Web
 
 
  Un patrimoni universal. El Montseny, Reserva de la Biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten. Es tracta d’una de les principals reserves verdes de Catalunya, i un espai ideal per al senderisme i per als amants de la naturalesa.
 
 
Parc de la Serralada Litoral
Més informació · Web
 
 
  Turons entre la plana i el mar. Constituït per tres unitats –la Conreria, Sant Mateu i Céllecs–, el parc té un paper ecològic fonamental perquè posa en contacte el litoral amb les valls interiors. Un clima mediterrani i la situació estratègica que presenta han fet que l’home s’hi estableixi de ben antic; dòlmens, restes ibèriques, ermites i castells conviuen amb masies encara envoltades de conreus.
 
 
Costa Brava
Més informació · Web
 
 
  La Costa Brava i el Pirineu de Girona disposen d’una àmplia oferta turística dirigida a tots aquells turistes i/o visitants que se senten atrets per la natura, amb platges, cales, parcs naturals, espais protegits i jardins botànics; per la història i la cultura amb arqueologia, monuments, museus, festes i tradicions; pel turisme de sol i platja, la gastronomia, el turisme de ciutat o el turisme actiu entre d’altres. Alhora que disposa d’una important xarxa de comunicacions aèries, ferroviàries, terrestres i marítimes.

La Costa Brava té algunes de les millors platges de la Mediterrània i per això resulta una destinació especialment atractiva a l’estiu. Encara que a l’hivern també és especialment al·licient gràcies als seus poblets amb gran encant paisatgístic com ara Tossa o Tamariu, els seus nuclis urbans d’interès històric i arquitectònic com ara el centre de Pals o Empúries i l’interès artístic de localitats com Cadaqués i Figueres, immortalitzades per artistes com Dalí.
 
 
La Roca Village
Més informació · Web
 
 
  Outlet La Roca Village és un centre comercial amb botigues de roba de marques selectes, de moda femenina i masculina, així com roba infantil, botigues per a la llar i d’estil de vida.
Disposa de més de 100 boutiques i restaurants que ofereixen descomptes molt elevats sobre el original.
 
 
La Roca del Vallès
Més informació · Web
 
 
  La Roca té un munt de propostes per a l'Oci ja siguin experiències en la Natura, Rutes pel Patrimoni, les Festes locals, les compres als comerços, cultura gastronòmica i moltes alters propostes.
 
 
Circuit de Catalunya
Més informació · Web
 
 
  Barcelona és una de les principals ciutats europees, cosmopolita, multicultural i mediterrània amb una àmplia oferta cultural i d'oci durant tot l'any. Interessants edificis modernistes com ara els dissenyats per Gaudí, Lluís Domènech i Montaner i Josep El Puig i Cadafalch. Propostes de rutes per destacats museus de la ciutat com ara el MACBA, el museu Picasso o el MNAC. Vistes a la ciutat des de punts privilegiats com ara el mirador del Tibidabo o passejades a l'aire lliure per les platges de la Barceloneta. I gaudir a la ciutat de la seva àmplia oferta gastronòmica amb propostes per a tots els paladars.