L'Ajuntament de La Roca ofereix servei de recollida de voluminosos a domicili

Última revisió 05-11-2019 11:55
08/10/2019

És gratuït i qualsevol ciutadà pot sol·licitar-lo trucant al 93 843 93 11. Es recolliran mobles i trastos diversos (matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes i vidres entre d’altres) cada quinze dies

L’Ajuntament de La Roca del Vallès ofereix als veïns un servei de recollida de residus voluminosos. Amb aquest servei, que és gratuït per a tots els ciutadans del municipi, es permet resoldre situacions en les quals a causa del volum o les característiques dels trastos, és difícil traslladar aquests objectes a la deixalleria.

Qualsevol veí que necessiti llençar mobles o trastos diversos com matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes o vidres, pot demanar-ne la recollida trucant al 93 843 93 11 i l’empresa encarregada li demanarà les dades necessàries per efectuar el servei.

La recollida es fa quinzenalment, el 2n i el 4t dijous de cada mes, en funció d’un itinerari predeterminat i de les comandes previstes. En la data fixada, caldrà que cada ciutadà dipositi els mobles o objectes al carrer abans de les 7 del matí, ja que la recollida es farà de les 7 a les 12 h.

Aquest servei està destinat única i exclusivament a particulars, pel que no està a disposició d’indústries ni establiments comercials. El nombre de trastos per al qual es pot sol·licitar la recollida és limitat per tal de no col·lapsar el servei.

Servei de recollida de voluminosos
Servei de recollida de voluminosos