Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica La Roca del Vallès estrena un nou web de promoció turística
La Roca del Vallès estrena un nou web de promoció turística

El portal www.larocaturisme.cat recull i presenta de manera molt visual, moderna i pràctica les principals activitats i els atractius turístics més destacats del municipi.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha presentat aquesta setmana el nou web de promoció turística impulsat per la Regidoria de Turisme. L’estrena del nou portal es va dur a terme dilluns 25 de febrer en el marc de la Taula de Turisme celebrada a la Sala de Plens del consistori i on hi van prendre part membres de l’equip de govern i representants del sector comercial, de l’hostaleria i dels allotjaments, i del teixit associatiu local.

El web www.larocaturisme.cat, que ja es troba plenament operatiu, neix amb la voluntat de promocionar arreu del territori i fora del país els actius i els atractius turístics dels tres nuclis de la vila (la Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta) i atraure nous visitants al municipi posant de relleu i potenciant els indrets d’interès històric, cultural, natural, patrimonial, comercial i esportiu. Així, el portal serà accessible properament en un total de quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Cati Palma, regidora de Turisme, explica que “a través d’aquest projecte també volem posar en valor la tasca ingent que totes les nostres entitats, comerços i establiments duen a terme al llarg de tot l’any per fer de la Roca del Vallès un municipi amb un gran potencial i atractiu turístic preparat per a donar resposta als gustos i interessos de tots els públics”. En la mateixa línia, Palma afegeix que "el portal és un punt de partida per reforçar i donar continuïtat a l'esforç col·lectiu que realitzem els agents públics i privats de la vila, i representa una gran oportunitat per a seguir promocionant i potenciant el rol de la Roca del Vallès com a destinació de qualitat amb una oferta turística àmplia i diversa".

Un portal amb un disseny actual i accessible

El nou web de promoció turística està categoritzat mitjançant menús i submenús que faciliten còmodament la navegació i la cerca de continguts per àmbits i interessos. El portal, a més, s’adapta a tots els dispositius i és accessible des de qualsevol mòbil, tauleta i ordinador.

Els usuaris poden consultar-hi informació sobre la història i la localització del municipi, així com navegar de forma visual, pràctica i atractiva pels principals actius patrimonials, culturals, naturals i esportius de la Roca del Vallès. Aquells qui hi accedeixin, a més, també poden fer una cerca dels restaurants, allotjaments i comerços de la vila; o un repàs per l’agenda d’activitats.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès agraeix la participació de tots els agents que han fet possible la posada en funcionament del web i anima els veïns i veïnes i visitants a accedir al portal www.larocaturisme.cat.

L’Ajuntament avança en l’elaboració d’un fulletó turístic

Durant la Taula de Turisme celebrada dilluns 25 de febrer també es va posar sobre la taula el disseny i distribució abans dels mesos d’estiu d’un fulletó amb informació turística sobre el municipi que es repartirà als diferents equipaments públics, punts d’informació turística i establiments de la vila. Aquest document contindrà un plànol de la Roca del Vallès, de la Torreta i de Santa Agnès de Malanyanes, una breu descripció de la història i dels principals elements patrimonials locals i s’hi identificaran els comerços, allotjaments i restaurants del municipi.

Finalment, el consistori va traslladar a tots els assistents a la reunió de treball l’obertura del període de sol·licitud per a tots aquells agents públics i privats de la vila interessats en esdevenir Punt d’Informació Turística (PIT). En aquest sentit, l’Ajuntament també està tramitant la conversió del CEM de la Roca del Vallès en nou PIT.