Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Prop de 200 infants es donen cita al Cros Escolar de la Roca del Vallès
Prop de 200 infants es donen cita al Cros Escolar de la Roca del Vallès

L’Ajuntament agraeix a tots els nenes i nenes i famílies la seva participació i felicita a l’entitat roquerola ‘A parts iguals’ per l’organització de la jornada.

Amb tretze edicions ja a la seva esquena, el Cros Escolar de la Roca del Vallès s’ha consolidat plenament a la vila com una cita esportiva de referència per a les famílies roqueroles i d’arreu de la comarca. Així ho demostra l’elevada participació assolida aquest passat cap de setmana, quan un total de 199 nens i nenes del municipi i vinguts de tot el Vallès Oriental van prendre part el 27 de gener d’aquesta jornada lúdico-esportiva anual coorganitzada per l’Ajuntament de la Roca del Vallès i l’entitat local ‘A parts iguals’.

Albert Bassa, regidor d’Esports, fa una valoració molt positiva de l’activitat i explica que “enguany la participació ha baixat sensiblement respecte el 2018 perquè han coincidit en un mateix cap de setmana diversos cros escolars al nostre entorn. Amb tot, estem més que satisfets amb la implicació que un cop més han demostrat les famílies”. En aquesta línia, Bassa afegeix que “el nostre objectiu és seguir oferint propostes de primer nivell com aquesta que acosten els amplis beneficis de la pràctica esportiva entre els més menuts, així com els valors que són inherents a l’esport”.

Enguany s’oferiran circuits des de 300 fins a 3.000 metres i, com cada any, tots els participants van tenir premi. Com a gran novetat d’aquesta edició, a més, es van dur a terme dues entregues de premis per gaudir d’una millor jornada esportiva entre tots el usuaris.

El Cros Escolar compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Esportiu del Vallès Oriental, les AMPA, escoles i entitats de la Roca del Vallès, Gotzam i Caprabo –aquest últim, fent entrega d’aigües i menjar als participants-.