Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica L’Ajuntament aprova el primer Pla d'Ocupació del 2019
L’Ajuntament aprova el primer Pla d'Ocupació del 2019

El termini de presentació de sol·licituds per a les cinc places d’auxiliar administratiu/va és del 24 de gener al 12 de febrer.

La Junta de Govern Local ha aprovat el primer Pla d’Ocupació 2019 de foment de l’ocupació local. Així, amb la voluntat d'oferir noves oportunitats laborals, el consistori té previst crear properament nous llocs de treball amb la contractació de quatre auxiliars administratius/ves amb una jornada laboral de 35 hores a la setmana i un/a auxiliar administratiu/va amb una jornada laboral de 26 h/setmanals. La durada dels contractes serà d’un any amb l’objectiu de realitzar suport, seguiment, gestió administrativa i altres tasques relacionades amb el lloc de treball.

El termini de presentació de sol·licituds és del 24 de gener al 12 de febrer a través del web municipal www.laroca.cat (si disposen de certificat digital i tenen tota la documentació en format electrònic) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de La Roca del Vallès emplenant la instància específica.

Bases de la convocatòria

Model de sol·licitud