Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat L’Ajuntament informa les famílies sobre el projecte ‘Vacances en pau’
L’Ajuntament informa les famílies sobre el projecte ‘Vacances en pau’

El consistori agraeix a totes les persones participants a la sessió informativa la seva implicació en el projecte i el seu compromís solidari.

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir el passat 1 de desembre una xerrada informativa oberta a totes les famílies i persones de la Roca del Vallès interessades en sumar-se a una nova convocatòria del projecte d’acollida ‘Vacances en pau’, que consisteix en l’estada al municipi durant els mesos d’estiu (juliol i agost) d’infants entre 10 i 12 anys procedents dels campaments de refugiats sahrauís.

La sessió, on hi van prendre part diversos veïns i veïnes interessats en el projecte, va anar a càrrec  de Toni Royo, responsable de l'àrea de Drets Humans i Espais de Concertació del Fons Català de Cooperació, que va fer arribar als assistents la situació actua al Sàhara i la importància de la cooperació i solidaritat catalana amb el poble sahrauí; Raquel Gracia, de 'Vacances en Pau', que va presentar el projecte de les famílies acollidores; i Maika López, mare acollidora de la Roca del Vallès, que va narrar la seva experiència com a família acollidora d’un infant durant l'estiu passat.

En aquest sentit, el projecte ‘Vacances en Pau’ té com a finalitat donar als infants l’oportunitat de conèixer la vida fora dels campaments de refugiats, facilitar el seu accés a una alimentació equilibrada i a una atenció mèdica especialitzada, a més de donar a conèixer i fer difusió de la situació del poble sahrauí avui en dia. Així, les famílies solidàries es fan càrrec durant uns mesos de nens i nenes sahrauís, amb el suport de l’Ajuntament.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç. Us animem  a participar, i si teniu qualsevol dubte podeu contactar al correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .