Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació La Roca del Vallès se suma un curs més al projecte d’acollida ‘Vacances en Pau’
La Roca del Vallès se suma un curs més al projecte d’acollida ‘Vacances en Pau’

L’Ajuntament convida a les famílies interessades a participar l’1 de desembre d’una xerrada informativa on es donaran a conèixer tots els detalls de la convocatòria d’enguany.

La Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà el proper dissabte 1 de desembre, a partir de les 11 h., una xerrada informativa oberta a totes les famílies i persones de la Roca del Vallès interessades en sumar-se a una nova convocatòria del projecte d’acollida ‘Vacances en pau’, que consisteix en l’estada al municipi durant els mesos d’estiu d’infants procedents dels campaments de refugiats sahrauís.

El projecte ‘Vacances en Pau’ té com a finalitat donar als infants l’oportunitat de conèixer la vida fora dels campaments de refugiats, facilitar el seu accés a una alimentació equilibrada i a una atenció mèdica especialitzada, a més de donar a conèixer i fer difusió de la situació del poble sahrauí avui en dia. Així, les famílies solidàries es fan càrrec durant uns mesos de nens i nenes sahrauís, amb el suport de l’Ajuntament.

Durant la sessió informativa s’oferirà als participants informació i coneixement sobre l’acollida dels infants sahrauís i s’atendran tots els dubtes al respecte. A més, també s’exposaran les experiències d’acollida viscudes per famílies roqueroles.