Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Biblioteca ofereix un nou servei de lots de llibres
La Biblioteca ofereix un nou servei de lots de llibres
No hay traducciones disponibles.

L’equipament segueix apostant per acostar a tots els col·lectius del municipi els beneficis de la lectura.

Aquest curs 2018-2019, la Biblioteca municipal de la Roca del Vallès ofereix als veïns i veïnes un nou servei dirigit, principalment, als quatre centres educatius del municipi i a totes aquelles associacions que treballen directament amb infants; com ara casals o esplais.

La nova prestació, que rep el nom de ‘Lots de llibres a la carta’, consisteix en la preparació de lots de llibres sobre un tema o gènere específic per a ser treballats a classe i com a suport per a exposicions, projectes escolars i treballs als casals i esplais. Així, entre les diferents temàtiques hi ha: terror, aventura, còmics, història, idiomes...

Nova edició del ‘Viu la lectura’

Mentrestant, la Biblioteca també ha iniciat un curs més el projecte ‘Viu la lectura’ que convida als usuaris a participat un dilluns al mes, a partir de les 20 h., de sessions per a compartir lectures moderades per l’escriptora terrassenca Alícia Gili.

Durant aquest primer trimestre les lectures protagonistes seran ‘Bogeries de Brooklyn’, de Paul Auster; ‘Bilbao-New York- Bilbao’, de Kirmen Uribe; i ‘Els catalans als camps nazis’, de Montserrat Roig.